Overslaan en naar de inhoud gaan

Man uit Sittard moet 40 maanden cel in voor overval

Geplaatst opdonderdag 13 november 2014 - 6:51

Sittardenaar Tony N. moet veertig maanden de cel in voor het plegen van een woningoverval met geweld tegen een 77-jarige vrouw in Wessem en enkele diefstallen.

Tegen N. was vier jaar cel geëist door justitie.

Geen overvaller maar chauffeur
De man zei zelf tijdens de zitting twee weken geleden dat hij niet in de woning van het slachtoffer was geweest, maar slechts als chauffeur voor de echte daders diende.

De rechtbank ging niet mee in dit verhaal van N.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Vier jaar cel geëist tegen draaideurcrimineel uit Sittard
Rechtszaak overvaller Issam T. uitgesteld
Ad Paes
Ad Paes is woest op rechtbank
Justitie vervolgt maar voor één havenbrand verdachten
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen