Overslaan en naar de inhoud gaan

Man uit Schinveld in Heerlen gepakt na achtervolging

Geplaatst opwoensdag 27 mei 2015 - 15:00

Een 51-jarige man uit Schinveld is woensdagmiddag aangehouden na een achtervolging.

De Schinveldenaar vertrok op de Limburglaan in Maastricht en kon de politie van zich af houden tot bij het ziekenhuis in Heerlen.

Aanrijdingen
Onderweg reed de man volgens de politie door twee gesloten slagbomen, veroorzaakte hij diverse aanrijdingen met onder meer een politieauto en reed hij op de Scharnerweg in Maastricht bijna voetgangers omver.

Asociaal
Een patrouille achtervolgde de auto en met hulp van collega's wist de politie de auto in Heerlen klem te rijden. De bestuurder werd met verzet aangehouden voor het veroorzaken van aanrijdingen en voor asociaal rijgedrag.

N281
Door de achtervolging was één rijbaan op de N281 bij Heerlen in de richting van Kerkrade afgesloten. Er ontstond een file. Niemand raakte gewond.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Mysterieuze drugs-DVD's bezorgd in Heerlen
Automobilist botst op stilstaande wagens in Beegden
Brand in grotten Maastricht nog niet geblust
Gewonde bij steekpartij Heerlen, verdachte opgepakt
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen