Overslaan en naar de inhoud gaan

Man uit Rimburg niet vervolgd voor moord op broer

Geplaatst opdinsdag 17 oktober 2017 - 6:50

De mysterieuze moordzaak in Rimburg blijft vooralsnog onopgelost, nu Patrick B. niet wordt vervolgd voor de moord op zijn broer.

Het Openbaar Ministerie heeft de zaak tegen de moordverdachte geseponeerd. Volgens De Limburger is er niet genoeg bewijs tegen de man.

Raadsels
Patrick B. werd verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van zijn broer. Deze verdween 21 jaar geleden op raadselachtige wijze. De 40-jarige man zou destijds op wereldreis zijn gegaan, maar daarvan keerde hij nooit terug. Van zijn vermissing werd nooit melding gemaakt.

Lees ook: Mysterieus onderzoek Rimburg gaat om verdwenen Perry B.

De politie start in januari 2016 een onderzoek rond het 'moordhuis' in Rimburg.
Foto: Manuel den Braber

Gedumpt
Pas in 2013 begon de politie met onderzoek, nadat er informatie binnenkwam dat iemand in de jaren negentig was omgebracht en dat het lijk was gedumpt in een groeve, vlak over de Duitse grens. Een zoektocht leverde niks op.

Moordhuis
In januari vorig jaar waren er ineens weer ontwikkelingen in de zaak. Er werd toen onderzoek gedaan in een huis in Rimburg. Politie en justitie dachten dat Perry B. daar in 1996 gedood zou zijn. Zijn broer Patrick werd aangemerkt als verdachte, maar nu blijkt dat er te weinig bewijs is.

Lees ook: Onderzoek naar oude moordzaak in woning Rimburg

Erfenis
In
Rimburg gaat het verhaal dat de broers onenigheid hadden over de nalatenschap van hun ouders.

Met graafmachines werd in 2013 op de Tevenerheide vergeefs gezocht naar het lijk van de verdwenen Perry B.
Foto: L1/Twan Senden
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen