Overslaan en naar de inhoud gaan

Man uit Heythuysen op dievenpad in Susteren

Geplaatst opdonderdag 16 januari 2020 - 17:39

Een 36-jarige man uit Heythuysen is donderdag opgepakt in Susteren. Hij had gestolen spullen bij zich. De politie reageerde op een melding over iemand die bij het station aan de Spoorstraat een fiets probeerde te stelen.

De 36-jarige man bleek gereedschap en drugs bij zich te hebben. Het gereedschap werd gestolen uit een container en een bestelbus bij een basisschool aan de Reinoud van Gelderstraat in Susteren. Een deel van de spullen is alweer terug bij de eigenaar.

Camerabeelden
De man is gearresteerd op verdenking van heling. De politie wil weten of hij de spullen zelf heeft gestolen. Om daar achter te komen, hoopt de politie op beelden van bewakingscamera's op de route tussen het station en de basisschool.

Jumbo
De politie denkt dat de man uit Heythuysen makkelijk te herkennen moet zijn op de beelden omdat hij een grote tas van supermarkt Jumbo en een grote betonzaag bij zich had.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen