Overslaan en naar de inhoud gaan

Man uit Herkenbosch verwekte kind bij dochter

Geplaatst opdonderdag 26 november 2015 - 9:46

De 51-jarige André H. uit Herkenbosch wordt verdacht van het jarenlang seksueel misbruiken van twee tienermeisjes. Ook zou hij een kind hebben verwekt bij zijn eigen dochter.

De pedo- en incestpraktijken van H. zouden volgens justitie hebben plaatsgevonden in Swalmen en Herkenbosch. Naast het misbruik zou hij de meisjes ook mishandeld hebben. Volgens justitiestukken in handen van de Telegraaf maakte hij op 'autoritaire en agressieve' wijze gebruik van 'een psychisch overwicht'.

Jarenlang verzwegen
Een van de slachtoffers, de dochter van H., verklaarde dat haar vader een kind bij haar verwekt had. Dit verzweeg ze jarenlang tegenover de buitenwereld uit angst voor represailles. Onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) heeft inmiddels uitgewezen dat H. inderdaad de vader van het kindje is.

Het strafrechtelijke onderzoek in deze zaak is nog aan de gang. Ivo van de Bergh, advocaat van André H., wilde geen commentaar geven.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto verraadt inbrekers Vlodrop
Geen water in delen van Roerdalen
Verduisteraar kerkgeld lijkt celstraf te ontlopen
Limburgse verdachten grootschalige autodiefstallen vrij
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen