Overslaan en naar de inhoud gaan

Man uit Grashoek opgepakt in groot onderzoek drugshandel

Geplaatst opdonderdag 20 juni 2019 - 14:20

De politie heeft woensdagavond vijf mannen, waaronder een 64-jarige man uit Grashoek, en een vrouw opgepakt in een groot onderzoek naar drugshandel.

De Limburger werd opgepakt in een hennepknipperij in zijn woonplaats. De politie was een familie uit Helmond op het spoor die zich bezig zou houden met de handel in softdrugs in Helmond en omgeving.

100 specialisten
Met bijna 100 specialisten van de politie, gemeente Helmond, Belastingdienst en Defensie werden op meerdere adressen doorzoekingen verricht, onder meer op een woonwagenkamp in Helmond.

Uitkeringen
Er werd gezocht naar verborgen ruimtes en door de gemeente werd er onderzoek gedaan naar fraude met uitkeringen. Uiteindelijk werden er op meerdere locaties in totaal 12.000 euro aan contanten gevonden. Daarnaast werden er zes auto's in beslag genomen samen met de boekhouding.

Opgepakt
Naast de man uit Grashoek, werden op verschillende locaties in Helmond en Asten de verdachten opgepakt. De vier andere mannen (47, 44, 41 en 23 jaar oud) en de vrouw van 45 jaar komen uit Helmond.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Ook in 2020 komt er op Hemelvaartsdag 21 mei weer een nieuwe lijst met de leukste Limburgse liedjes aller tijden voorbij op L1 Radio. Deze wordt op L1 TV ondersteund door een marathonuitzending met de mooiste clips uit de L1mbo Top 100 van de afgelopen jaren. Maar zover is het nog niet, want er moet nog gestemd worden.

Je kunt hier stemmen
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen