Overslaan en naar de inhoud gaan

Man uit Geleen opgepakt voor dodelijke roofoverval

Geplaatst opdinsdag 19 juni 2018 - 12:45

Een 47-jarige man uit Geleen is dinsdagmorgen opgepakt voor betrokkenheid bij de gewelddadige dood van Bobo Jalloh uit Landgraaf.

De verdachte werd in zijn woning aangehouden.

Doodgestoken
De 39-jarige Bobo Jalloh werd vorig jaar in de nacht van 30 op 31 mei in zijn huis doodgestoken. Twee overvallers gingen naar de woning aan de Koempel in Landgraaf en werden daar, na een telefoontje, door Jalloh binnengelaten. In het huis waren ook zijn vriendin en drie slapende kinderen aanwezig. Zij bleven ongedeerd.

Lees ook: 'Slachtoffer roofoverval mogelijk bezig met illegale zaken'

Vastgebonden
Jalloh werd vastgebonden en zijn vrouw werd gedwongen om naar de bovenverdieping te gaan. Ze hoorde haar man schreeuwen en zag vervolgens hoe hij meerdere keren met een mes werd gestoken in zijn bovenlichaam.

Tips
Opsporing Verzocht besteedde eind mei aandacht aan de zaak. Daar werd nieuwe informatie gegeven. Naar aanleiding van die uitzending kwamen twaalf tips binnen bij de politie. Justitie loofde een beloning van 15.000 euro uit voor de gouden tip. Of die heeft geleid tot de aanhouding, is niet duidelijk.

Het huis van de verdachte is doorzocht. De politie sluit niet uit dat er meer mensen worden opgepakt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen