Overslaan en naar de inhoud gaan

Man uit Geleen opgepakt voor dodelijke roofoverval

Geplaatst opdinsdag 19 juni 2018 - 12:45

Een 47-jarige man uit Geleen is dinsdagmorgen opgepakt voor betrokkenheid bij de gewelddadige dood van Bobo Jalloh uit Landgraaf.

De verdachte werd in zijn woning aangehouden.

Doodgestoken
De 39-jarige Bobo Jalloh werd vorig jaar in de nacht van 30 op 31 mei in zijn huis doodgestoken. Twee overvallers gingen naar de woning aan de Koempel in Landgraaf en werden daar, na een telefoontje, door Jalloh binnengelaten. In het huis waren ook zijn vriendin en drie slapende kinderen aanwezig. Zij bleven ongedeerd.

Lees ook: 'Slachtoffer roofoverval mogelijk bezig met illegale zaken'

Vastgebonden
Jalloh werd vastgebonden en zijn vrouw werd gedwongen om naar de bovenverdieping te gaan. Ze hoorde haar man schreeuwen en zag vervolgens hoe hij meerdere keren met een mes werd gestoken in zijn bovenlichaam.

Tips
Opsporing Verzocht besteedde eind mei aandacht aan de zaak. Daar werd nieuwe informatie gegeven. Naar aanleiding van die uitzending kwamen twaalf tips binnen bij de politie. Justitie loofde een beloning van 15.000 euro uit voor de gouden tip. Of die heeft geleid tot de aanhouding, is niet duidelijk.

Het huis van de verdachte is doorzocht. De politie sluit niet uit dat er meer mensen worden opgepakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen