Overslaan en naar de inhoud gaan

Man uit Baexem opgepakt voor mensensmokkel

Geplaatst opmaandag 11 november 2019 - 15:31

Een 26-jarige man uit Baexem is in Ter Apel aangehouden op verdenking van mensensmokkel.

Hij werd afgelopen zaterdag op heterdaad betrapt door de marechaussee, toen hij met een groep Moldaviërs in de buurt van de grensovergang met Duitsland liep.

Volwassenen en kinderen
De groep bestond uit 11 mensen in de leeftijd van 3 tot 39 jaar. Er waren vijf kinderen bij. De Moldaviërs hebben direct in Nederland asiel aangevraagd.

De man uit Baexem zit vast voor verder onderzoek. De marechaussee wil niks zeggen over zijn nationaliteit of achtergrond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen