Overslaan en naar de inhoud gaan

Man steelt fiets uit zaak: eigenaar gaat achter dief aan

Geplaatst opzaterdag 15 mei 2021 - 16:21

De eigenaar van een rijwielzaak in Venray heeft vrijdag zijn fiets teruggehaald, nadat een 41-jarige man het rijwiel met een waarde van 3000 euro uit de winkel stal.

Dit gebeurde op klaarlichte dag. De dief ging ervandoor in een auto, waarna de eigenaar een achtervolging inzette. Ondertussen alarmeerde hij direct de politie.

Aanhouding snelweg
De verdachte kon op de A73 worden aangehouden en de fiets is weer terecht. Volgens de politie zat de dief vermoedelijk beschonken achter het stuur. Ook zou de man een rijontzegging en een openstaande celstraf van twaalf dagen hebben. De veertiger, zonder vaste woon- of verblijfplaats, is in de boeien geslagen. Ook wordt er een proces-verbaal opgemaakt tegen de man.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen