Overslaan en naar de inhoud gaan

Man stapt uit op snelweg en rent weg voor de politie

Geplaatst opdonderdag 18 november 2021 - 10:22

Een man is woensdagavond op de A2 bij Weert uit zijn auto gestapt nadat hij een stopteken kreeg van een politiepatrouille. Hij nam de benen en wist vervolgens in een nabijgelegen natuurgebied te ontsnappen.

Nadat de man zijn auto achterliet op de vluchtstrook, sprong hij in een naastgelegen greppel. Vanaf daar nam hij de benen in de richting van de Roermondseweg, via de Galgenbergweg.

Politiehond
Agenten zijn achter de man aangerend, zelfs met een politiehond erbij, maar kregen hem niet te pakken. De man verdween in natuurgebied Roeventerpeel en is nog niet gevonden.

De politie wilde de man controleren vanwege een te hoge snelheid. De auto van de weggevluchte man is in beslag genomen.

Video: WeertdeGekste
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen