Overslaan en naar de inhoud gaan

Man springt in publiek tijdens feest: jongen (11) gewond

Geplaatst opzondag 30 juni 2019 - 12:10

Tijdens ParkCity Live in Heerlen is zaterdagavond een jongen (11) gewond geraakt aan zijn rug toen een volwassen man in het publiek sprong.

De jongen is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en heeft volgens zijn moeder een inzakkingsfractuur in zijn wervelkolom.

Spoorloos
Volgens de moeder van het slachtoffer vond het incident plaats in de Dance Area tent. 'Rond 22:00 uur sprong een volwassen man vanaf het podium bovenop onze 11-jarige zoon Job', schrijft de moeder op Facebook. De vrouw deed zondagochtend een oproep om de man op te sporen, want hij meldde zich niet na het incident. De man zou dat inmiddels wel gedaan hebben.

Onderzoek
Organisator Hans-Paul Nieskens van ParkCity Live bevestigt dat er een incident heeft plaatsgevonden en zegt dat op dit moment wordt onderzocht wat er precies is gebeurd. "Het is onduidelijk of de man van het podium of van het dranghek is gesprongen", zegt Nieskens. "Van het podium springen, is bijna onmogelijk, dus ik vermoed dat hij van het dranghek sprong."

Beelden
De organisatie gaat onder meer camerabeelden bekijken van het bewuste moment in de tent. "We hebben een aantal camera's ophangen en we kijken of het op beeld staat. Mogelijk hebben bezoekers ook gefilmd." De organisatie van ParkCity Live heeft contact met de familie van de 11-jarige jongen.

Het slachtoffer wordt zondag in het ziekenhuis onderzocht. Dan wordt onder meer een MRI-scan gemaakt.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen