Overslaan en naar de inhoud gaan

Man springt op auto en mishandelt bestuurder met baksteen

Geplaatst opvrijdag 9 april 2021 - 13:40

Een 49-jarige man uit Roermond heeft vrijdagochtend bij een verkeersruzie een automobilist meermaals met een baksteen in het gezicht geslagen. De bestuurder raakte daarbij gewond.

De automobilist werd rond 11:20 uur verrast door de zwerver op de De Weerd in Roermond.

Op de motorkap
Het slachtoffer reed in zijn auto richting de sluis toen hij op een voetganger stuitte. De man liep midden op de straat waardoor de auto moeite moest doen om hem te passeren. Hij werd door de actie agressief, begon tegen de wagen te schoppen en dook vervolgens op de motorkap.

De automobilist schrok en week uit. Zijn voertuig belandde daardoor van een talud en kwam in het weiland een paar meter lager tot stilstand.

Ambulance
De man vloog de automobilist vervolgens aan en mishandelde hem met een baksteen. Het slachtoffer raakte daarbij gewond aan zijn hoofd. Hij is door het ambulancepersoneel ter plaatse behandeld en moest zijn verwondingen vervolgens door een huisarts laten hechten.

De 49-jarige Roermondenaar verzette zich bij zijn arrestatie flink. Met behulp van pepperspray is hij in de boeien geslagen en kon hij naar het politiebureau overgebracht worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen