Overslaan en naar de inhoud gaan

Man springt op A2 uit rijdende auto

Geplaatst opdonderdag 22 oktober 2020 - 9:52

Een inzittende van een auto is in de nacht van woensdag op donderdag op de A2 bij Weert uit een rijdende auto gesprongen. Dat deed hij om aan de politie te ontkomen.

De politie wilde het voertuig controleren. Wat de aanleiding was, meldt de politie niet op Facebook.

Sloot
Eén van de inzittenden besloot het hazenpad te kiezen. Dat deed hij door uit de rijdende auto te springen en dwars over de snelweg weg te rennen. Die vluchtpoging eindigde in een naastgelegen sloot. Agenten haalden hem vervolgens uit de sloot en hebben de inzittende aangehouden.

Inbrekerswerktuigen
Tijdens het onderzoek in de wagen werd al snel duidelijk wat de mannen in de auto van plan waren. In het voertuig lag namelijk een arsenaal aan inbrekerswerktuigen. De andere inzittenden werden daarop ook opgepakt.

De man die probeerde weg te komen, wordt ook nog gezocht voor een andere zaak.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen