Overslaan en naar de inhoud gaan

Man springt op A2 uit rijdende auto

Geplaatst opdonderdag 22 oktober 2020 - 9:52

Een inzittende van een auto is in de nacht van woensdag op donderdag op de A2 bij Weert uit een rijdende auto gesprongen. Dat deed hij om aan de politie te ontkomen.

De politie wilde het voertuig controleren. Wat de aanleiding was, meldt de politie niet op Facebook.

Sloot
Eén van de inzittenden besloot het hazenpad te kiezen. Dat deed hij door uit de rijdende auto te springen en dwars over de snelweg weg te rennen. Die vluchtpoging eindigde in een naastgelegen sloot. Agenten haalden hem vervolgens uit de sloot en hebben de inzittende aangehouden.

Inbrekerswerktuigen
Tijdens het onderzoek in de wagen werd al snel duidelijk wat de mannen in de auto van plan waren. In het voertuig lag namelijk een arsenaal aan inbrekerswerktuigen. De andere inzittenden werden daarop ook opgepakt.

De man die probeerde weg te komen, wordt ook nog gezocht voor een andere zaak.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen