Overslaan en naar de inhoud gaan

Man springt in kanaal en komt er vervolgens niet meer uit

Geplaatst opzaterdag 14 mei 2022 - 22:01

De hulpdiensten moesten zaterdag in actie komen voor een man die te water was geraakt in het kanaal Wessem-Nederweert.

Dat gebeurde rond de klok van 21:00 uur.

Alcohol
Volgens lokale nieuwssite WeertdeGekste was de man vermoedelijk onder invloed van alcohol toen hij het kanaal insprong. Hij was samen met een groepje gaan zwemmen na een barbecue.

Vasthouden
De man verstijfde in het water waardoor hij niet meer op eigen kracht aan wal kon komen. De andere mensen van de groep hielden hem vast totdat de hulpdiensten in Nederweert arriveerden, waarna hij uit het water kon worden getrokken. De man hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen