Overslaan en naar de inhoud gaan

Man schiet zichzelf per ongeluk in zijn lies

Geplaatst opzaterdag 30 juni 2018 - 19:58

Een 38-jarige man uit Maastricht is zaterdag opgenomen in het ziekenhuis, nadat hij zichzelf in zijn lies had geschoten met een pistool. Het incident vond plaats in de Wijsdomsruwe.

Het was echter geen bewuste actie: de man kwam ten val, terwijl hij het geladen pistool bij zich droeg, en liet per ongeluk het wapen afgaan. De politie bevestigt het verhaal desgevraagd.

Verboden wapens
De man ligt nog steeds in het ziekenhuis. Hij kan op een proces verbaal van de politie rekenen, omdat hij het pistool en de bijbehorende munitie helemaal niet mocht hebben. De politie vond ook een ploertendoder in de woning; net als het slagpistool een verboden wapen. Overigens benadrukt de politie dat de man niet de bewoner is van de woning waar het gebeurde.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen