Overslaan en naar de inhoud gaan

Man rijdt scholiere aan na negeren stopteken van klaar-over

Geplaatst opdinsdag 17 september 2019 - 14:30

Een man heeft maandag een scholiere van de basisschool in Puth aangereden.

Het incident gebeurde op de Kerkweg.

Stopteken
Een vrouw was de kinderen van de basisschool aan het helpen met veilig oversteken. Daarbij gaf ze een stopteken aan een man in een auto, zodat de scholieren konden doorlopen. "De man negeerde dat en reed door", zegt een politiewoordvoerder. "Daarbij heeft hij een scholiere geschampt."

Identiteit bekend
Het meisje raakte daarbij niet gewond. Maar toch ziet de politie het als een aanrijding. Enkele oplettende omstanders noteerden het kenteken van de doorrijder. "De man is nog niet gepakt, maar is wel bekend", aldus de zegsman.

De politie is op zoek naar de man.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen