Overslaan en naar de inhoud gaan

Man rijdt in op politieagent en slaat op de vlucht

Geplaatst opmaandag 22 oktober 2018 - 9:17

In Heerlen is een man in de nacht van zondag op maandag ingereden op een politieagent.

De politie wilde rond 4:00 uur een auto controleren die op een parkeerplaats stond op de N281. Dat deden ze omdat de bestuurder voorover hing in de auto.

Nadat ze de man hadden aangesproken gaf hij ineens gas en moest een van de agenten aan de kant springen om te voorkomen dat hij geraakt werd.

Voorruit gesneuveld
De agent gooide hierbij zijn zaklamp op de wegrijdende auto. Daardoor sneuvelde de voorruit. Dat weerhield de automobilist er niet van om toch door te rijden. Hij reed zonder licht richting de A79. Na een achtervolging hielden de agenten de man aan op de Welterbaan.

Doodslag
De bestuurder, een 23-jarige man uit Spijkenisse, is aangehouden. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag of zware mishandeling. Hij had een kleine hoeveelheid soft- en harddrugs bij zich en een flinke som contant geld.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen