Overslaan en naar de inhoud gaan

Man richt ravage aan en springt door ramen woningen

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 11:31

Een man in Stein heeft een ravage aangericht. Hij is bij meerdere huizen door het glas naar binnen gesprongen.

De politie laat weten dat het incident vorige week in de nacht van woensdag op donderdag plaatsvond in de Peldenstraat.

Bloed
Een van de gedupeerden had foto's van het voorval op Facebook geplaatst. Op de foto's was te zien hoe een raam gesneuveld was en de vloer van de woonkamer vol lag met bloed. De bloederige foto's zijn inmiddels verwijderd.

Flakka
Volgens de gedupeerde was de dader onder invloed van flakka, een synthetische drug die voor sterke hallucinaties zorgt. De drug kent gelijkenissen met amfetamine, speed en cocaïne, maar heeft sterkere effecten.

Gewond
De politie kan niet bevestigen dat de man onder invloed van drugs was. Alleen dat hij die nacht met de nodige verwondingen is overgebracht naar het ziekenhuis. Dat wil niet zeggen dat de man nu vrijuit gaat. "Hij zal binnenkort worden uitgenodigd voor verhoor", aldus een woordvoerder.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen