Overslaan en naar de inhoud gaan

Man richt ravage aan en springt door ramen woningen

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 11:31

Een man in Stein heeft een ravage aangericht. Hij is bij meerdere huizen door het glas naar binnen gesprongen.

De politie laat weten dat het incident vorige week in de nacht van woensdag op donderdag plaatsvond in de Peldenstraat.

Bloed
Een van de gedupeerden had foto's van het voorval op Facebook geplaatst. Op de foto's was te zien hoe een raam gesneuveld was en de vloer van de woonkamer vol lag met bloed. De bloederige foto's zijn inmiddels verwijderd.

Flakka
Volgens de gedupeerde was de dader onder invloed van flakka, een synthetische drug die voor sterke hallucinaties zorgt. De drug kent gelijkenissen met amfetamine, speed en cocaïne, maar heeft sterkere effecten.

Gewond
De politie kan niet bevestigen dat de man onder invloed van drugs was. Alleen dat hij die nacht met de nodige verwondingen is overgebracht naar het ziekenhuis. Dat wil niet zeggen dat de man nu vrijuit gaat. "Hij zal binnenkort worden uitgenodigd voor verhoor", aldus een woordvoerder.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen