Overslaan en naar de inhoud gaan

Man richt ravage aan en springt door ramen woningen

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 11:31

Een man in Stein heeft een ravage aangericht. Hij is bij meerdere huizen door het glas naar binnen gesprongen.

De politie laat weten dat het incident vorige week in de nacht van woensdag op donderdag plaatsvond in de Peldenstraat.

Bloed
Een van de gedupeerden had foto's van het voorval op Facebook geplaatst. Op de foto's was te zien hoe een raam gesneuveld was en de vloer van de woonkamer vol lag met bloed. De bloederige foto's zijn inmiddels verwijderd.

Flakka
Volgens de gedupeerde was de dader onder invloed van flakka, een synthetische drug die voor sterke hallucinaties zorgt. De drug kent gelijkenissen met amfetamine, speed en cocaïne, maar heeft sterkere effecten.

Gewond
De politie kan niet bevestigen dat de man onder invloed van drugs was. Alleen dat hij die nacht met de nodige verwondingen is overgebracht naar het ziekenhuis. Dat wil niet zeggen dat de man nu vrijuit gaat. "Hij zal binnenkort worden uitgenodigd voor verhoor", aldus een woordvoerder.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen