Overslaan en naar de inhoud gaan

Man rent letterlijk weg voor openstaande bekeuringen

Geplaatst opdonderdag 2 november 2017 - 7:11

Een man die nog een stapel openstaande verkeersboetes heeft liggen, heeft het aan zichzelf te danken dat hij in handen van de politie is gevallen.

De man viel op toen hij met zijn auto door Maastricht reed, maar daarbij onnodig links bleef rijden. Agenten die hem zo zagen rijden waarschuwden hem door even met de lampen te knipperen, maar de bestuurder bleef stoïcijns doorrijden.

Over de brug
Pas op het moment dat de politiemensen hem een stopteken gaven, reageerde de bestuurder. Hij stopte, gooide zijn portier open en zette het op een rennen. Tevergeefs, want de agenten kregen hem al snel te pakken.

De man moet nu snel over de brug komen voor de openstaande bekeuringen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen