Overslaan en naar de inhoud gaan

Man probeert brandweerwagen te stelen in Weert

Geplaatst opmaandag 22 december 2014 - 15:28

Een 21-jarige man heeft in de nacht van zaterdag op zondag een brandweerauto proberen te stelen in Weert.

Op het terrein van Trespa aan de Wetering wist de man de brandweerauto te starten. Hij reed vervolgens een paar rondjes over het terrein. Een alerte beveiliger wist het toegangshek van het terrein te sluiten voordat de man met de brandweerwagen ervandoor kon gaan.

Botsing
Bij het toegangshek probeerde de man te keren. Daarbij botste hij tegen een elektriciteitshuisje. Het brandweervoertuig raakte beschadigd aan de voorzijde.

Alcohol
De man wist het terrein te ontvluchten en liep richting de Trancheeweg. De politie kon de man later aanhouden. Hij bleek onder invloed van alcohol. Na verhoor is de verdachte maandagochtend weer vrijgelaten. De zaak wordt overgedragen aan het OM en de politierechter zal uiteindelijk zijn straf bepalen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

auto, te water, buchten
Gestolen auto uit water gevist bij Buchten
Gestolen busjes branden uit in Boukoul
Venlose brandweerscooter vernield teruggevonden
Brandweerscooter gestolen in Tegelen
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen