Overslaan en naar de inhoud gaan

Man overvallen en neergestoken bij zorgcentrum in Meerssen

Geplaatst opdinsdag 2 oktober 2018 - 23:40

De politie zoekt getuigen van een overval in Meerssen, waarbij een man is neergestoken.

Het voorval vond rond 22:40 uur plaats in de omgeving van zorgcentrum Beukeloord, bij het Gasthuisplantsoen. De politie weet nog niet of het om één of meer daders gaat.

Naar het ziekenhuis
De neergestoken man is naar het ziekenhuis gebracht. Over de leeftijd van het slachtoffer en de ernst van zijn verwondingen is nog niets bekend.

Aanleiding
Er is inmiddels een technisch en tactisch onderzoek gestart. Daaruit moet onder andere blijken wat de aanleiding was voor het steekincident.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen