Overslaan en naar de inhoud gaan

Man overleden na ernstig ongeval op A67 bij Maasbree

Geplaatst opzondag 26 september 2021 - 14:50

Bij het verkeersongeluk op de A67, zaterdagochtend bij Maasbree, is een 37-jarige man uit Mönchengladbach om het leven gekomen.

De man overleed zaterdag in het ziekenhuis, maakte de politie zondagmiddag bekend.

Brand
De man zat met twee anderen in een auto die van achter werd aangereden en vervolgens in brand vloog. Een van de twee auto's ketste vervolgens nog tegen een vrachtwagen. De twee andere slachtoffers, mannen van 35 en 52 jaar oud uit Mönchengladbach, zijn allebei niet in levensgevaar.

Lees ook: Drie gewonden bij ongeluk op A67: betrokkenen ervandoor

Gevlucht
De chauffeur en eventuele inzittenden van de tweede auto ging er na de aanrijding meteen vandoor. De politie is na het ongeval met honden en een politiehelikopter nog op zoek gegaan naar de bestuurder, maar dat bleef zonder resultaat. Inmiddels is wel duidelijk dat de auto die de botsing veroorzaakte, niet gestolen was.

Video: Track88
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen