Overslaan en naar de inhoud gaan

Man opgepakt voor steekpartij in Heerlen

Geplaatst opmaandag 3 augustus 2020 - 11:05

Een 38-jarige man uit Heerlen is zondagavond aangehouden voor het steekincident in zijn woonplaats. Een bewoner van de opvang aan de Klompstraat raakte daarbij lichtgewond.

Het slachtoffer meldde zich in eerste instantie met een steekwond bij dag- en nachtopvang De Klomp van het Leger des Heils, en liet zich vervolgens bij de huisartsenpost behandelen.

Arrestatie
De politie werd rond 19:00 uur over het incident geïnformeerd. Het slachtoffer vertelde dat hij woorden had gehad met een bekende. Tijdens die ruzie werd hij met een mes gestoken.

Kort na de melding kon de politie de 38-jarige verdachte op de Spoorsingel arresteren.

Lees ook: Lichtgewonde bij steekpartij in Heerlen

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen