Overslaan en naar de inhoud gaan

Man opgepakt na dreigen met vuurwapen

Geplaatst opzaterdag 21 september 2019 - 2:33

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een man in Kerkrade opgepakt nadat hij iemand op straat had bedreigd met een vuurwapen.

Rond 22:15 uur kwam er een melding binnen vanaf de Pannesheiderstraat.

Verwarde toestand
Toen agenten ter plaatse kwam, was de man in geen velden of wegen te bekennen. Volgens de politie had de man zich in de tussentijd in 'verwarde en agressieve toestand' verschanst in zijn woning.

Rustige aanhouding
Uit voorzorg werd een gedeelte van de straat in de Kerkraadse wijk Bleijerheide afgezet en werden maatregelen getroffen. Een paar uur na de melding kon de man in de boeien worden geslagen. De politie spreekt van een 'rustige aanhouding'.

Wat zich precies op straat heeft afgespeeld, zal worden onderzocht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen