Overslaan en naar de inhoud gaan

Man opgepakt na dreigen met vuurwapen

Geplaatst opzaterdag 21 september 2019 - 2:33

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een man in Kerkrade opgepakt nadat hij iemand op straat had bedreigd met een vuurwapen.

Rond 22:15 uur kwam er een melding binnen vanaf de Pannesheiderstraat.

Verwarde toestand
Toen agenten ter plaatse kwam, was de man in geen velden of wegen te bekennen. Volgens de politie had de man zich in de tussentijd in 'verwarde en agressieve toestand' verschanst in zijn woning.

Rustige aanhouding
Uit voorzorg werd een gedeelte van de straat in de Kerkraadse wijk Bleijerheide afgezet en werden maatregelen getroffen. Een paar uur na de melding kon de man in de boeien worden geslagen. De politie spreekt van een 'rustige aanhouding'.

Wat zich precies op straat heeft afgespeeld, zal worden onderzocht.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen