Overslaan en naar de inhoud gaan

Man opgepakt met messen op straat: politie lost schoten

Geplaatst opwoensdag 5 juni 2019 - 20:25

Een man is woensdagavond in Baexem opgepakt, omdat hij met messen op straat liep. Dat deed hij mogelijk na een burenruzie.

Dat meldt de politie.

Waarschuwingsschoten
De man liep rond 20:15 uur op de Genroyhof met de messen. De politie kwam ter plaatse, maar hij liet zich niet zomaar in de kraag vatten. Agenten voelden zich genoodzaakt om pepperspray te gebruiken. Dat hielp niet, waarop de politie twee waarschuwingsschoten heeft gelost. Daarna kon hij in de kraag worden gevat.

Er is niemand gewond geraakt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen