Overslaan en naar de inhoud gaan

Man opgepakt met messen op straat: politie lost schoten

Geplaatst opwoensdag 5 juni 2019 - 20:25

Een man is woensdagavond in Baexem opgepakt, omdat hij met messen op straat liep. Dat deed hij mogelijk na een burenruzie.

Dat meldt de politie.

Waarschuwingsschoten
De man liep rond 20:15 uur op de Genroyhof met de messen. De politie kwam ter plaatse, maar hij liet zich niet zomaar in de kraag vatten. Agenten voelden zich genoodzaakt om pepperspray te gebruiken. Dat hielp niet, waarop de politie twee waarschuwingsschoten heeft gelost. Daarna kon hij in de kraag worden gevat.

Er is niemand gewond geraakt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen