Overslaan en naar de inhoud gaan

Man ontkleedt zich bij schoolplein: 'Kinderen zagen het'

Geplaatst opdinsdag 10 november 2020 - 17:21

Een man heeft zich dinsdagmiddag uitgekleed bij een basisschool in Venray.

Volgens een politiewoordvoerster had de man alleen zijn onderbroek nog aan.

Spelende kinderen
Kinderen van basisschool Petrus' Banden aan de Minister Charles Ruysstraat waren op dat moment net buiten aan het spelen en hebben het voorval meegekregen, volgens de zegsvrouw. Toen de politie ter plaatse kwam, was de man al weg. Daarom werd er een bericht via Burgernet uitgestuurd waarin werd opgeroepen mee uit te kijken naar een kale zestiger op een fiets met grijze fietstassen.

Zonder succes, want de man kon niet worden gepakt.

In het opsporingsbericht werd de man omschreven als een schennispleger. De politiewoordvoerster kon niet zeggen of de man seksuele handelingen bij zichzelf verricht heeft of zijn geslachtsdeel openbaar heeft laten zien.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen