Overslaan en naar de inhoud gaan

Man ontkleedt zich bij schoolplein: 'Kinderen zagen het'

Geplaatst opdinsdag 10 november 2020 - 17:21

Een man heeft zich dinsdagmiddag uitgekleed bij een basisschool in Venray.

Volgens een politiewoordvoerster had de man alleen zijn onderbroek nog aan.

Spelende kinderen
Kinderen van basisschool Petrus' Banden aan de Minister Charles Ruysstraat waren op dat moment net buiten aan het spelen en hebben het voorval meegekregen, volgens de zegsvrouw. Toen de politie ter plaatse kwam, was de man al weg. Daarom werd er een bericht via Burgernet uitgestuurd waarin werd opgeroepen mee uit te kijken naar een kale zestiger op een fiets met grijze fietstassen.

Zonder succes, want de man kon niet worden gepakt.

In het opsporingsbericht werd de man omschreven als een schennispleger. De politiewoordvoerster kon niet zeggen of de man seksuele handelingen bij zichzelf verricht heeft of zijn geslachtsdeel openbaar heeft laten zien.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen