Overslaan en naar de inhoud gaan

Man ontkleedt 11-jarige jongen en masturbeert in park

Geplaatst opwoensdag 23 augustus 2017 - 7:17
Foto ter illustratie: iStock

De politie is in het Duitse Goch, net over de grens bij Gennep, op zoek naar een nog onbekende man. Hij zou in een park een 11-jarige jongen hebben ontkleed om vervolgens in zijn bijzijn te masturberen.

Dat heeft de politie bekendgemaakt. Het incident vond maandagmiddag rond 17:45 uur plaats in een bosje langs de Nierswanderweg in Goch.

Bankje
De jongen liet samen met zijn moeder de hond uit in het park. Terwijl de vrouw nog een stukje verder liep, bleef het kind op een bankje wachten. Niet veel later kwam er onbekende man bij de jongen op het bankje zitten.

In de bosjes
De man kuste de jongen en nam hem vervolgens mee de bosjes in. Daar trok hij de broek en onderbroek van het kind naar beneden. Zonder de jongen aan te raken, masturbeerde hij. Na een paar minuten rende het kind terug naar zijn moeder. De man stapte op zijn fiets en ging ervandoor.

Signalement
Het gaat volgens de politie om een man van 20 tot 30 jaar oud. Hij is ongeveer 1.70 meter lang en heeft een slank postuur. De man heeft kort zwart haar, was ongeschoren en heeft een mediterrane uitstraling. Hij sprak gebrekkig Duits.

Getuigen kunnen zich bij de Duitse politie melden.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Het herfstweer heeft ook mooie kanten

Een bericht gedeeld door 1Limburg (@1limburg) op

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

8 uur editie
's Ochtends op de hoogte van het vroege nieuws. Maandag tot vrijdag rond 8:00 uur in je mailbox.

12 uur editie
Tegen lunchtijd even het belangrijkste nieuws checken? Je krijgt ‘m elke werkdag rond 12:00 uur.

Het laatste Limburgse nieuws

Meest gelezen

Uit eigen keuken
Uitgelicht
Tijd voor Toen is terug!

Tijd voor iets nieuws. Of beter gezegd: iets ouds! Tijd voor Toen is terug, iedere maandag en donderdag een nieuwe aflevering exclusief op L1.nl. Met prachtige beelden uit de rijke Limburgse historie.

Bekijk hier Tijd voor Toen
Uitgelicht
Doneer online een voedselpakket

Ook dit jaar kun je weer online een voedselbankpakket doneren in het kader van de actie 'L1, Samen voor de Voedselbank'. Door online te doneren kunnen er producten worden gekocht voor de Voedselbanken in Limburg. Hiermee help je maar liefst 6000 Limburgers! Je kunt kiezen tussen 3 online pakketten van €10, €25 en €100.

Doneer hier uw online voedselpakket
Uitgelicht
AvondGasten, de talkshow van Limburg

Iedere werkdag met sprankelende gasten aan tafel en verslaggevers in de provincie. Over politiek, sport, kunst, cultuur, economie en maatschappelijke onderwerpen. AvondGasten is om 17:55 live op L1 TV en wordt herhaald om 20:55 en 22:55 uur.
Presentatie: Fabienne Nijsten, Sanders Kleikers en Kirsten Paulus

AvondGasten, elke werkdag op L1 TV
Uitgelicht
Haal de beste buuttes bij je in huis!

In aanloop naar het 55-jarig jubileum van de Limburgse Vereniging van Karnavalsartiesten (LVKA) is deze nieuwe dvd van de Groot Limburgse Buuttekampioenschappen gemaakt.
In samenwerking met L1 is een dvd samengesteld met daarop de winnende buuttes van de jaren 2010, 2011 en 2012 (met o.a. Fer Naus, Harold Schroijen, Har Daniels en Ger Frenken).
Een DVD mét lachgarantie!

Bestel nu de DVD in de L1 Shop