Overslaan en naar de inhoud gaan

Man niet aanspreekbaar na mishandeling in eigen woning

Geplaatst opzondag 16 september 2018 - 12:34

Een man is zaterdagnacht ernstig gewond geraakt bij een mishandeling in Maastricht, die in zijn eigen woning plaatsvond.

De politie laat desgevraagd weten dat het nog niet duidelijk is of er één of meerdere daders waren. Het incident vond plaats aan de Potteriestraat.

Ziekenhuis
Na de mishandeling is de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is nu nog niet mogelijk om met hem te praten, waardoor de politie nog met veel vragen zit. Of er wapens zijn gebruikt en of er al iets duidelijk is over de connectie tussen het slachtoffer en zijn belagers, mag de politie niet zeggen. Over de toedracht is nog niets bekend.

Video: Track '88

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen