Overslaan en naar de inhoud gaan

Man neergestoken in woning in Vaals

Geplaatst opwoensdag 1 september 2021 - 15:28

Het slachtoffer werd woensdagmiddag meerdere malen gestoken in een woning aan de Bosstraat. Een 40-jarige man uit Vaals is aangehouden.

Na de steekpartij zakte het slachtoffer buiten in elkaar. Toen het ambulancepersoneel ter plaatse kwam, was hij wel nog aanspreekbaar. De man is uiteindelijk meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoek.

Bekenden
Het incident vond plaats rond 14:30 uur. Volgens een politiewoordvoerder waren het slachtoffer en verdachte geen familie van elkaar maar kenden ze elkaar wel. De vraag welk steekwapen gebruikt werd, kon de politiewoordvoerder nog niet beantwoorden: "Dat is nog één van de onderwerpen van het verdere onderzoek."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen