Overslaan en naar de inhoud gaan

'Man in Mook thuis overvallen door motorbende'

Geplaatst opdonderdag 5 april 2018 - 22:58

Leden van een motorbende zijn woensdag binnengedrongen in het huis van een man uit Mook, en hebben hem daar vastgebonden en bedreigd.

Dat meldt De Gelderlander.

Vuurwapen
De man van 22 jaar werd volgens de krant vastgebonden aan een stoel en onder schot gehouden met een vuurwapen. De overvallers eisten geld, haalden het huis overhoop en gingen er vandoor met waardevolle spullen.

Berichtje
Ondanks het feit dat de Mookenaar was vastgebonden, lukte het hem om met een berichtje via zijn telefoon een vriend te waarschuwen, die meteen de politie belde. Die kwam net te laat ter plekke: de overvallers waren toen al vertrokken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen