Overslaan en naar de inhoud gaan

Man mishandeld bij ingang supermarkt Venlo

Geplaatst opdinsdag 20 augustus 2019 - 12:30

Een klant van een supermarkt in Venlo is dinsdagochtend voor de deur van de winkel mishandeld.

Dat gebeurde op de Pastoor Op Heijstraat.

Bloed
De politie kreeg rond 10:30 uur een melding binnen. Bij de supermarkt troffen agenten het slachtoffer aan met een bebloed gezicht. Volgens een woordvoerder van de politie heeft het slachtoffer verwondingen in het gezicht en moest hij zich laten behandelen door de huisarts.

Willekeurig
Na een eerste onderzoek van de politie lijkt het erop dat de man een willekeurig slachtoffer is. Waarom de verdachte hem mishandeld heeft, is nog niet duidelijk.

Gepakt
De mishandeling bij de supermarkt trok veel bekijks. Omstanders herkenden de verdachte en aan de hand van het signalement kon de politie hem even voor het middaguur aanhouden. Het is een 47-jarige man uit Venlo.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen