Overslaan en naar de inhoud gaan

Man mishandeld bij ingang supermarkt Venlo

Geplaatst opdinsdag 20 augustus 2019 - 12:30

Een klant van een supermarkt in Venlo is dinsdagochtend voor de deur van de winkel mishandeld.

Dat gebeurde op de Pastoor Op Heijstraat.

Bloed
De politie kreeg rond 10:30 uur een melding binnen. Bij de supermarkt troffen agenten het slachtoffer aan met een bebloed gezicht. Volgens een woordvoerder van de politie heeft het slachtoffer verwondingen in het gezicht en moest hij zich laten behandelen door de huisarts.

Willekeurig
Na een eerste onderzoek van de politie lijkt het erop dat de man een willekeurig slachtoffer is. Waarom de verdachte hem mishandeld heeft, is nog niet duidelijk.

Gepakt
De mishandeling bij de supermarkt trok veel bekijks. Omstanders herkenden de verdachte en aan de hand van het signalement kon de politie hem even voor het middaguur aanhouden. Het is een 47-jarige man uit Venlo.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen