Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met wapen in gestolen auto in Vaesrade

Geplaatst opdonderdag 21 mei 2015 - 13:13

In de nacht van woensdag op donderdag is op de Rozenstraat in Vaesrade een gestolen auto aangetroffen. In de auto zat een man, op de bijrijdersstoel lag een geladen vuurwapen.

De politie kreeg de tip dat op de Rozenstraat een auto al een tijdje stond met zijn lichten aan, de melder vertrouwde het niet.

Kentekenplaten
Volgens de politie zagen de agenten dat de kentekenplaten van diefstal afkomstig waren. De auto bleek begin mei te zijn gestolen in het Duitse Willich. In het voertuig zat een 32-jarige man uit Brunssum. Hij is aangehouden. De man moest nog een straf van 150 dagen uitzitten.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Nuth ongeval A76 25 juli 2015
Auto raakt van de weg op A76 bij Nuth
Aanrijding Nuth
Vijf gewonden bij botsing met bus en auto in Nuth
Pistool dashboard dashboardkastje vuurwapen
Explosief en vuurwapen aangetroffen in auto in Geleen
Hennepkwekerijen opgerold in Brunssum en Nuth
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen