Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met traumaheli naar ziekenhuis na val in silo

Geplaatst opwoensdag 3 juni 2015 - 15:05

Een man die woensdagmiddag gewond raakte bij een pluimveebedrijf aan de Rouwkuilenweg in Ysselsteyn is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 14:15 uur.

Bevrijden
Er viel toen een man in een silo bij het bedrijf in Ysselsteyn. Hulpdiensten wisten vervolgens een gat in de silo te maken en de persoon uit de silo te bevrijden.

Naast de politie waren er ook een ambulance, meerdere brandweerwagens en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter heeft de man nadat hij uit de silo bevrijd werd ook naar het ziekenhuis gebracht.

Kippenstal
Het gaat om hetzelfde bedrijf in Ysselsteyn waar ruim twee weken geleden brand uitbrak. 60.000 kippen overleefde die brand toen niet.

Lees ook: Brand in kippenstal Ysselsteyn is onder controle

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bestuurder bekneld na botsing tegen bomen, Timmermannsweg Ysselsteyn (17 aug 2020)
Bestuurster bekneld na botsing tegen boom
Auto komt op z'n kop in greppel terecht
Dode Venray niet omgekomen door misdrijf
Motorrijder zwaargewond na botsing op N270 bij Ysselsteyn
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen