Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met rollator aangereden door bus in centrum van Weert

Geplaatst opdinsdag 13 augustus 2019 - 18:57

Bij een aanrijding met een lijnbus in het centrum van Weert is dinsdagavond een voetganger met rollator gewond geraakt.

Dat staat op de lokale nieuwssite WeertdeGekste. Iets voor 18:00 uur stak de man, gesteund door zijn rollator, het zebrapad over bij de kruising van de Emmasingel met de Verstraetenweg.

Hoofd- en armwonden
De bus, die op weg was naar het station van Weert, zag de voetganger over het hoofd en reed hem aan. De voetganger liep daarbij hoofd- en armwonden op.

Naar ziekenhuis
Zowel de buschauffeur als inzittenden van de bus boden direct eerste hulp en schakelden de hulpdiensten in. Ambulancepersoneel heeft de aangereden man voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De buschauffeur en de inzittenden van de lijnbus bleven ongedeerd.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen