Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met openstaande celstraf opgepakt in Maastricht

Geplaatst opmaandag 14 januari 2019 - 10:53

In Maastricht is maandagochtend in alle vroegte een automobilist tegen de lamp gelopen die nog een openstaande gevangenisstraf had.

Een politiepatrouille hield rond 03:30 uur een auto staande in de wijk Wyckerpoort.

Mes
In de auto zaten drie mannen. Toen ze uitstapte, zag een van de agenten een groot mes in het portier liggen. Ook bleken er meerdere rugzakken en inbrekersgereedschap in het voertuig te liggen.

Openstaande gevangenisstraf
Het drietal is daarop in de boeien geslagen. Uit nader onderzoek bleek dat de politie nog een appeltje te schillen had met een van de mannen. Hij had namelijk nog een openstaande gevangenisstraf van 22 dagen. Verder bleek hij ook niet in het bezit van een rijbewijs te zijn.

Verdovende middelen
In de auto werden ook nog verdovende middelen gevonden. Het mes en de middelen zijn in beslag genomen.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen