Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met openstaande boete aangehouden bij politiecontrole

Geplaatst opzondag 15 januari 2017 - 10:38

Bij een grootschalige politiecontrole in Susteren is een man met een openstaande boete van 4700 euro tegen de lamp gelopen. Omdat hij dit bedrag niet kon ophoesten, moet hij een gevangenisstraf van 47 dagen uitzitten.

De politie controleerde in de nacht van zaterdag op zondag samen met de Marechaussee en RDW op de Maaseikerweg bij Susteren.

Alcohol
In totaal werden er 85 voertuigen gecontroleerd, zo schrijft de politie Echt op Facebook. Vier automobilisten bleken te diep in het glaasje gekeken te hebben. Een zelfs zo diep dat hij direct zijn rijbewijs kon inleveren.

Gordels en APK
Verder kreeg een bestuurder een boete omdat hij geen gordel droeg. Ook bleek van twee auto's de APK verlopen te zijn. Zij kregen ook een boete.

Openstaande boetes
De man met een openstaande boete van 4700 euro was niet de enige met wie de politie nog een appeltje had te schillen. Nog drie andere personen liepen ook tegen de lamp. De politie laat weten duizenden euro's aan openstaande boetes te hebben geïnd.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Echtenaar moet brommen vanwege openstaande boete
Politie treft kilo's hennep aan bij grote verkeerscontrole
Tumult bij winkels: arrestant onwel, marechaussee gewond
Man opgepakt voor schietpartij Ohé en Laak
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen