Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met openstaande boete aangehouden bij politiecontrole

Geplaatst opzondag 15 januari 2017 - 10:38

Bij een grootschalige politiecontrole in Susteren is een man met een openstaande boete van 4700 euro tegen de lamp gelopen. Omdat hij dit bedrag niet kon ophoesten, moet hij een gevangenisstraf van 47 dagen uitzitten.

De politie controleerde in de nacht van zaterdag op zondag samen met de Marechaussee en RDW op de Maaseikerweg bij Susteren.

Alcohol
In totaal werden er 85 voertuigen gecontroleerd, zo schrijft de politie Echt op Facebook. Vier automobilisten bleken te diep in het glaasje gekeken te hebben. Een zelfs zo diep dat hij direct zijn rijbewijs kon inleveren.

Gordels en APK
Verder kreeg een bestuurder een boete omdat hij geen gordel droeg. Ook bleek van twee auto's de APK verlopen te zijn. Zij kregen ook een boete.

Openstaande boetes
De man met een openstaande boete van 4700 euro was niet de enige met wie de politie nog een appeltje had te schillen. Nog drie andere personen liepen ook tegen de lamp. De politie laat weten duizenden euro's aan openstaande boetes te hebben geïnd.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Echtenaar moet brommen vanwege openstaande boete
Politie treft kilo's hennep aan bij grote verkeerscontrole
Tumult bij winkels: arrestant onwel, marechaussee gewond
Man opgepakt voor schietpartij Ohé en Laak
Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen