Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met nepvuurwapen opgepakt bij Reclassering Roermond

Geplaatst opmaandag 22 februari 2021 - 15:28

De politie heeft maandagmiddag bij het kantoor van de Reclassering in Roermond een man opgepakt na een melding dat hij met een vuurwapen zat te spelen.

Voorbijgangers zagen rond 14:30 uur dat de man in een portiek van het gebouw zat. Voor zich had hij verschillende spullen uitgestald. In zijn hand had hij een revolver.

Onder schot
Daarop rukten direct agenten met kogelvrije vesten uit naar de Slachthuisstraat. Terwijl ze de man onder schot hielden, werd hij aangehouden. De man verzette zich niet.

Nepvuurwapen
Het vuurwapen bleek uiteindelijk niet echt, maar een speelgoedrevolver te zijn. Volgens de politie maakte de man een verwarde indruk.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen