Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met kwade dronk opgepakt na slaan en trappen agent

Geplaatst opmaandag 11 februari 2019 - 11:51

Op de Markt in Sittard is in de nacht van zaterdag op zondag een dronken man in de boeien geslagen.

De dronkaard werd volgens de politie rond 02:45 uur uit een café gezet omdat hij zich vervelend gedroeg. Dat gebeurde niet zonder slag of stoot.

Trappen en slaan
Agenten verzochten de beschonken man om de zaak te verlaten, maar dat weigerde hij. Toen hij vervolgens ten val kwam, trapte hij bewust tegen de benen van een agent, waardoor de diender ook onderuit ging. Daarna ging de dronkenlap de op de grond liggende agent te lijf. Hij sloeg op hem in en greep hem stevig vast.

Cel
Onder hevig verzet wisten collega-agenten de man met de kwade dronk te overmeesteren. Hij is vervolgens in de boeien geslagen. Hij heeft zijn roes in een politiecel mogen uitslapen. Daarna is de man met een dagvaarding huiswaarts gestuurd.

Gewond
De belaagde agent heeft letsel aan zijn gezicht, benen en knieën overgehouden aan het incident.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen