Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met kwade dronk opgepakt na slaan en trappen agent

Geplaatst opmaandag 11 februari 2019 - 11:51

Op de Markt in Sittard is in de nacht van zaterdag op zondag een dronken man in de boeien geslagen.

De dronkaard werd volgens de politie rond 02:45 uur uit een café gezet omdat hij zich vervelend gedroeg. Dat gebeurde niet zonder slag of stoot.

Trappen en slaan
Agenten verzochten de beschonken man om de zaak te verlaten, maar dat weigerde hij. Toen hij vervolgens ten val kwam, trapte hij bewust tegen de benen van een agent, waardoor de diender ook onderuit ging. Daarna ging de dronkenlap de op de grond liggende agent te lijf. Hij sloeg op hem in en greep hem stevig vast.

Cel
Onder hevig verzet wisten collega-agenten de man met de kwade dronk te overmeesteren. Hij is vervolgens in de boeien geslagen. Hij heeft zijn roes in een politiecel mogen uitslapen. Daarna is de man met een dagvaarding huiswaarts gestuurd.

Gewond
De belaagde agent heeft letsel aan zijn gezicht, benen en knieën overgehouden aan het incident.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen