Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met kind op fiets aangereden door auto

Geplaatst opvrijdag 15 mei 2020 - 18:20

Een fietser met achterop een kind is vrijdag aangereden in Leveroy. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.

Het kind is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het hospitaal. De automobilist is met de schrik vrijgekomen.

Vanachter
Het ongeval vond rond 17:00 uur plaats in de Kerkstraat in Leveroy, meldt nieuwspagina WeertdeGekste. Getuigen zeggen dat de fiets vanachter is aangereden door de auto.

Meters verderop
Bij de aanrijding belandde de fietser meters verderop in de straat. De politie heeft de weg tijdelijk afgesloten voor onderzoek.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen