Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met hoofd klem tussen stoeprand en auto

Geplaatst opzondag 16 juni 2019 - 9:14

Een man is zaterdagavond laat in Weert met zijn hoofd klem komen te zitten tussen de stoeprand en de onderkant van een auto.

Dat meldt nieuwssite Weertdegekste. Rond elf uur is de man aan de Schuttebeemd vermoedelijk tegen een boom gefietst en vervolgens van zijn fiets gevallen, waarna hij klem kwam te zitten. De fiets lag tussen zijn benen en hij kon geen kant op.

Lichtgewond
Buurtbewoners reageerden op hulpgeroep en waarschuwden de hulpdiensten. De toegesnelde brandweer wist de man uit zijn benarde positie te bevrijden. Hij is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Video: Weertdegekste

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen