Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met hoofd klem tussen stoeprand en auto

Geplaatst opzondag 16 juni 2019 - 9:14

Een man is zaterdagavond laat in Weert met zijn hoofd klem komen te zitten tussen de stoeprand en de onderkant van een auto.

Dat meldt nieuwssite Weertdegekste. Rond elf uur is de man aan de Schuttebeemd vermoedelijk tegen een boom gefietst en vervolgens van zijn fiets gevallen, waarna hij klem kwam te zitten. De fiets lag tussen zijn benen en hij kon geen kant op.

Lichtgewond
Buurtbewoners reageerden op hulpgeroep en waarschuwden de hulpdiensten. De toegesnelde brandweer wist de man uit zijn benarde positie te bevrijden. Hij is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Video: Weertdegekste

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen