Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met drugs op zak aangehouden na vluchtpoging op fiets

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 13:35

Een man, met verschillende soorten drugs op zak, is in de wijk Wyckerpoort in Maastricht opgepakt nadat hij gezien was op een gestolen fiets.

Een wijkagente kreeg deze week de tip dat een man gezien was op een gestolen fiets. Niet veel later werd de man door de politie gespot, waarop de fietser besloot te vluchten. Zo laat politie Maastricht op Facebook weten.

Vakkundig klem
Uiteindelijk reed de politie, naar eigen zeggen, de man vakkundig klem. Omdat de man zich niet kon identificeren, werd hij aangehouden en mocht hij mee naar het bureau. Daar bleek dat de fiets inderdaad gestolen was. Daarnaast werd bij de verdachte meerdere soorten drugs en meerdere gsm's aangetroffen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen