Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met drugs op zak aangehouden na vluchtpoging op fiets

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 13:35

Een man, met verschillende soorten drugs op zak, is in de wijk Wyckerpoort in Maastricht opgepakt nadat hij gezien was op een gestolen fiets.

Een wijkagente kreeg deze week de tip dat een man gezien was op een gestolen fiets. Niet veel later werd de man door de politie gespot, waarop de fietser besloot te vluchten. Zo laat politie Maastricht op Facebook weten.

Vakkundig klem
Uiteindelijk reed de politie, naar eigen zeggen, de man vakkundig klem. Omdat de man zich niet kon identificeren, werd hij aangehouden en mocht hij mee naar het bureau. Daar bleek dat de fiets inderdaad gestolen was. Daarnaast werd bij de verdachte meerdere soorten drugs en meerdere gsm's aangetroffen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen