Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met drugs op zak aangehouden na vluchtpoging op fiets

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 13:35

Een man, met verschillende soorten drugs op zak, is in de wijk Wyckerpoort in Maastricht opgepakt nadat hij gezien was op een gestolen fiets.

Een wijkagente kreeg deze week de tip dat een man gezien was op een gestolen fiets. Niet veel later werd de man door de politie gespot, waarop de fietser besloot te vluchten. Zo laat politie Maastricht op Facebook weten.

Vakkundig klem
Uiteindelijk reed de politie, naar eigen zeggen, de man vakkundig klem. Omdat de man zich niet kon identificeren, werd hij aangehouden en mocht hij mee naar het bureau. Daar bleek dat de fiets inderdaad gestolen was. Daarnaast werd bij de verdachte meerdere soorten drugs en meerdere gsm's aangetroffen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen