Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met celtegoed opgepakt na achtervolging in Geleen

Geplaatst opmaandag 14 juni 2021 - 7:03

Een man die nog 687 dagen gevangenisstraf moest uitzitten, is zaterdag na een politieachtervolging in Geleen aangehouden.

Rond 16:50 uur kreeg de politie een melding om een kijkje te gaan nemen bij de Westelijke Randweg. Een vrouw zou achtervolgd worden door haar ex die bij de politie te boek stond als vuurwapengevaarlijk.

Op de vlucht
Agenten hadden de man op de kruising tussen de Westelijke Randweg en de Rijksweg Zuid in het vizier. Hij negeerde het stopteken en ging ervandoor. De man werd meerdere malen uit het oog verloren door de politie, maar met behulp van oplettende burgers werden de agenten in de goede richting gewezen.

Politiehonden
Omdat de snelheden hoog opliepen werd de achtervolging afgebroken. Uiteindelijk ging de zoektocht te voet verder. Er werden politiehonden ingezet en na een geurspoor werd de man met getrokken vuurwapen aangehouden. Hij had nog een gevangenisstraf openstaan van 687 dagen. Ook hangt er in België nog een celstraf van vermoedelijk meerdere jaren boven zijn hoofd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen