Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met celtegoed getackeld tijdens vlucht op blote voeten

Geplaatst opmaandag 26 juli 2021 - 7:39

Bij de controle van een auto is zondag in Sittard een man opgepakt die nog 30 dagen celtegoed open had staan vanwege een mishandeling.

De man viel door de mand bij een controle op de Samaritaan.

Op blote voeten
De man probeerde in het donker nog te vluchten. Op blote voeten rende hij het Sint Josephplantsoen in en sprong daar de struiken in. Met behulp van een 'vakkundige tackle' kon hij ingerekend worden.

De verdachte is overgebracht naar het cellencomplex n Maastricht. "Hij zal een gedeelte van de zomervakantie door mogen brengen in een cel", schrijft de politie op Facebook.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen