Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met celtegoed aangehouden bij autocontrole

Geplaatst opvrijdag 3 mei 2019 - 10:05

De politie heeft donderdagmiddag in Geleen een man die nog celtegoed bleek te hebben, aangehouden bij een autocontrole.

De politie vermoedde dat de APK van het voertuig verlopen was. Dat meldt de hulpdienst op Instagram.

Bekeuringen
Naast een gevangenisstraf van dertig dagen, had de bestuurder ook nog bekeuringen openstaan. Wanneer deze niet betaald worden, komen er nog eens zestien dagen hechtenis bovenop.

Daarnaast was het rijbewijs van de bestuurder ongeldig. Hiervoor heeft de politie een proces-verbaal opgemaakt.

Dit bericht bekijken op Instagram

Gistermiddag controleerden wij in Geleen een personenauto. De reden van deze controle was het vermoedelijk verlopen van de APK van dit voertuig. Bij controle bleek het rijbewijs van de bestuurder ongeldig verklaard te zijn. Daarnaast had de bestuurder nog 30 dagen gevangenisstraf open staan. Ook waren er meerdere boetes nog niet betaald, als deze niet betaald worden zal hiervoor nog eens een vervangende gevangenisstraf van 16 dagen bovenop komen. De persoon is ingesloten, voor het rijbewijs is proces-verbaal opgemaakt. Regel je zaken vóórdat we je toevallig tegenkomen, dit voorkomt onaangename verrassingen. #onspolbtwm #Verkeer #rijbewijs #politie #controle #boetes #gevangenis #police #politielimburg #cops #apk #geleen

Een bericht gedeeld door Politie Westelijke Mijnstreek (@pol_westelijke_mijnstreek) op

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen