Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Man met celtegoed aangehouden bij autocontrole

Geplaatst opvrijdag 3 mei 2019 - 10:05

De politie heeft donderdagmiddag in Geleen een man die nog celtegoed bleek te hebben, aangehouden bij een autocontrole.

De politie vermoedde dat de APK van het voertuig verlopen was. Dat meldt de hulpdienst op Instagram.

Bekeuringen
Naast een gevangenisstraf van dertig dagen, had de bestuurder ook nog bekeuringen openstaan. Wanneer deze niet betaald worden, komen er nog eens zestien dagen hechtenis bovenop.

Daarnaast was het rijbewijs van de bestuurder ongeldig. Hiervoor heeft de politie een proces-verbaal opgemaakt.

Dit bericht bekijken op Instagram

Gistermiddag controleerden wij in Geleen een personenauto. De reden van deze controle was het vermoedelijk verlopen van de APK van dit voertuig. Bij controle bleek het rijbewijs van de bestuurder ongeldig verklaard te zijn. Daarnaast had de bestuurder nog 30 dagen gevangenisstraf open staan. Ook waren er meerdere boetes nog niet betaald, als deze niet betaald worden zal hiervoor nog eens een vervangende gevangenisstraf van 16 dagen bovenop komen. De persoon is ingesloten, voor het rijbewijs is proces-verbaal opgemaakt. Regel je zaken vóórdat we je toevallig tegenkomen, dit voorkomt onaangename verrassingen. #onspolbtwm #Verkeer #rijbewijs #politie #controle #boetes #gevangenis #police #politielimburg #cops #apk #geleen

Een bericht gedeeld door Politie Westelijke Mijnstreek (@pol_westelijke_mijnstreek) op

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen