Overslaan en naar de inhoud gaan

Man met 189 kilo koper in Blerick opgepakt

Geplaatst opwoensdag 16 december 2015 - 12:23

De politie heeft dinsdagmiddag in Blerick een man opgepakt nadat er 189 kilo koper in zijn auto gevonden werd.

Dat meldt Omroep Venlo.

België
De politie gaat er vanuit dat het koper gestolen werd bij een diefstal in België.

Kopervondst
De man die werd aangehouden is een 26-jarige Roemeen. Hij reed in een auto met een Duits kenteken en werd rond 11:30 uur opgepakt op de Livingstoneweg. De politie doet nog verder onderzoek naar de kopervondst.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Stroomkabels gestolen van reuzenrad in Venlo
Auto over de kop na achtervolging, A67 richting Venlo dicht
3 kilometer kabel uit hoogspanningsmasten geknipt
Koperdieven uit Hoensbroek op heterdaad betrapt in Echt
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen