Overslaan en naar de inhoud gaan

Man meerdere keren gestoken in Venray

Geplaatst opzaterdag 18 juli 2020 - 2:48

Bij een steekpartij in Venray is een man ernstig gewond geraakt.

Vrijdag kreeg de politie rond 23:30 uur een melding van een steekincident op het Swingpad in Venray.

Slachtoffer
De gewonde man is bij het incident met een mes meerdere malen gestoken. "Hij is ernstig gewond en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht", zegt een woordvoerder van de politie.

Verdachte
Wie achter de steekpartij zit is onduidelijk. Volgens de politie is de verdachte na het steekincident richting de Tangostraat weggelopen.

Speurhond
De politie doet onderzoek naar de aanleiding en de exacte toedracht van het incident en maakt daarbij gebruik van een speurhond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen